Okul Müdürü

Özel Sahakyan Nunyan Ermeni İlk ve Ortaokul’u çok uzun yıllardan beri sahip olduğu değerler sistemi ve yüksek akademik başarısının ışığında haklı bir üne sahip, çok özel bir eğitim kurumudur. Köklü geçmişini, eğitimde mükemmelliğe ulaşma hedefiyle birleştiren dinamik ve özverili kadrosuyla Sahakyan Nunyan’ın kapıları tüm çocuklarımız için ardına kadar açıktır. 21. Yüzyıla entegre olmak, çağın teknolojik yeniliklerini yakalamak ve öğrencilerimizi bu her an değişen yeni dünya düzenine hazırlamak için tüm donanıma sahip güçlü kadromuz sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerle de üst düzey işlere imza atmaktadır.Başarı başarıyı getirir. Sahakyan’a karşı hissedilenlerin en somut örneklerini mezun olduktan sonra çalışmak için okulumuza dönenlerin sayısında, ailelerdeki kuşaklar boyu süregelen Sahakyan Nunyan’lı olma geleneğinde ve mezunlarımızın okullarının onları nasıl şekillendirdiğini ifade etmelerinde görebiliriz.
Sorgulayarak, farkına vararak ve yaratarak öğrenmek… Öğrendikçe üretmek… Bu değerlerin ışığında eğitimde mükemmeli hedefleyen eğitim kadromuz, her an yanımızda olan Vakıf Yönetim Kurulumuz, Okul Aile Birliğimiz, özverili çalışanlarımız ve siz sayın velilerimizle biz bir bütünüz ve bu bütünün parçaları olarak çocuklarımızın geleceğini şekillendirmek ve aydınlatmakla yükümlüyüz.
Okul mottomuz olan “Eğitim ayrıcalıktır, eğitim özgürlüktür, Sahakyan Nunyan’da hepsi bir bütündür” cümlesi belki de vizyon ve misyonumuzu en iyi açıklayan ifadedir.
Sizlere okulumuzun sunabileceği tüm ayrıcalıkları keşfetmeye davet ediyorum.

Saygılarımla
Alin YÜCEL